Kläder

Barnkläder

Roliga och udda kläder till våra minsta

Barnkläder för barn mellan 0 och 3 år är en helt egen värld av charm, kaos och kreativitet. På Buddy Boy Boutique hittar du mjuka, roliga och praktiska kläder för de allra minsta.


  • Baby bodys med både roliga och viktiga tryck. I Buddy Boys värld är alla välkomna och vi vurmar särskilt för alla regnbågsbebisar. Därför erbjuder vi bodys med tryck som ”Two moms are better than one” och ”So lucky to be loved by two dads”.
  • Barntröjor i både kortärmat och långärmat. Just nu har vi en t-shirt md tryck av ABCD men i samma design som den klassiska ACDC-loggan. Hur kul? Vi har också en långärmad tröja med tatuerade ärmar, vilket ger din lille cooling intrycket av att ha tattosleeves. Tröjorna finns i storlekarna 18 månader till 3 år.
  • Jumpsuits med härliga tryck och mönster. Vill du ha en liten matros där hemma? Eller en gentleman, partyprisse eller farfar? Jumpsuits som är lika söta som de är bekväma.
  • Maskeradkläder i alla maskeradtillfällen! Här erbjuder vi maskeraddräkter för barn mellan 6 månader upp till 24 månader. Låt din lilla klä ut sig till kanin, bläckfisk, apa, lejon eller nyckelpiga. Smidiga maskeradkläder som är lätta att ta på och ta av.
  • Photo shoot. För de allra minsta erbjuder vi stickade ”plagg” att använda vid specifika fototillfällen. Välj mellan humla, nyckelpiga, hund eller snäcka/snigel.

Babybodys

Jumpsuits

Maskeradräkter till barn

Barntröjor

Fototillfällen

Övriga sidor i webshoppen